Digital markedsføring

Da starter semesteret jeg har sett frem til!  Spesialisering i digital markedsføring står for tur og jeg både gleder og gruer meg. I dag var første forelesning og beskjeden var tydelig: Det er bare å hoppe i det, begynn å blogg! Så her sitter jeg da.  Dette er altså et semester hvor utfordringene kommer til å stå på rekke og rad. Komforsonen er noe jeg forventer å ha krysset etter endt semester. Forsåvidt er jeg allerede ute av komforsonen bare ved å publisere dette blogginnlegget.

Som endel av denne spesialiseringen skal vi poste ulike blogginnlegg som vi får i oppgave av foreleser. Noen av disse blogginnleggene vil være en del av eksamen i dette kurset. Dette skal være med på å bygge vår personlige merkevare.

Jeg gleder meg til å lære og jeg har på følelsen av at læringskurven kommer til å være bratt. Et nytt digitalt språk har vi allerede blitt introdusert for og der var det ord som var helt fremmed, Google analytics, tag manager og AdWords for å nevne noen.

Jeg gleder meg til forelesere som er lidenskapelig opptatt av det de snakker om. En nærhet til nærlingslivet og det livet som faktisk venter oss når vi er ferdig utdannet. Hvis ikke det er et bra grunnlag for et knallbra semester så vett ikke jeg.

Det kommer til å bli et tøft semester hvor det forventes mye av studentene. Men med hardt arbeid og stå på vilje har jeg troa på at det skal bli bra. Da hopper jeg i det og poster mitt første blogginnlegg!

 

– Andrea Tomine Breilid-

3 thoughts on “Digital markedsføring

    1. Tusen takk! Veldig mange interessante bedrifter. Jeg er veldig glad i trening og idrett så G-sport høres veldig kult ut!

  1. Nå er du igang, du har fått en fin blogg og sett at dette går bra 🙂
    Det er fint at du tar utfordringer raskt og at du søker muligheter.
    Så nå ser jeg frem til fortsettelsen…..

    Hilsen fra Arne

Comments are closed.